top of page
Vyhledat
DDC Prenatal

Neinvazivní test otcovství v těhotenství


Neinvazivní prenatální DNA test otcovství je možné provést již v 9. týdnu těhotenství z krve matky a bukálního vzorku (stěr ústní sliznice) údajného otce. Prenatální odběr vzorků je možné provést v naší ambulanci DDC, odběrovém centru v Praze nebo v kterémkoliv zdravotnickém zařízení.

Prenatální odběry mimo naši ambulanci musí být provedeny zdravotnickým personálem za použití naší speciální prentální odběrové sady, kterou obdržíte na základě objednávky prenatálního testu otcovství. Akreditovaná DDC laboratoř provádí neinvazivní prenatální DNA testy otcovství testováním SNP cffDNA plodu, DNA údajného otce a matky pomocí NGS technologie a moderních analyzátorů. Jednotlivé kroky prenatální analýzy DNA jsou přísně moitorovány, tak aby byla zaručena 100% kvalita, přesnost a spolehlivost testu.

Stejně jak u běžných testů otcovství i prenatální test otcosvtví umožňuje testování více údajných otců zároveň nebo expresní zpracování, které zkrátí dobu testování na polovinu. Podmínkou testu je ukončený 8. týden těhotenství a těhotenství s jedním plodem. Test je možné provést anonymně, jako test informativní nebo akreditovaný s ověřením identity testovaných a výsledek opatřený čestným prohlášením znalce v oboru genetiky a testování dědičných vlastností.

Test v časném i pozdějším těhotenství je možné objednat online nebo kontaktujte naše odborníky z oboru genetiky a molekulární biologie na čísle 234093841.

221 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page