top of page
Search
  • DDC Prenatal

Mýty o prenatálních testech otcovství


1. Prenatální test otcovství není přesný - NENÍ PRAVDA

Prenatální test otcovství provedený naší laboratoří DDC testuje 2688 SNP znaků (jednonukleotidové polymorfismy) DNA za účelem získání dat k určení biologického otcovství. Pokud je muž biologickým otcem, lze očekávat pravděpodobnost otcovství v procentech 99% nebo vyšších. Technologie se stala tak přesná, že výsledky prenatálního testování otcovství akreditovanou laboratoří, jako je DDC, jsou akceptovány u soudu.

Výsledky jsou tak přesné, že následný test otcovství po narození dítěte není nutný.

2. Je nutné s testem počkat až do 13. týdne těhotenství - NENÍ PRAVDA

Prenatální testy otcovství v 9. týdnu těhotenství

Při prenatálním DNA testu otcovství se analyzuje volně plovoucí fetální DNA (cffDNA) z mateřské plazmy a porovnává se s profilem DNA matky a údajného otce. Žena musela čekat, až bude těhotenství minimálně ve 13. týdnu, aby bylo možné vytvořit DNA profil nenarozeného dítěte ze vzorku volné plodové DNA. Naštěstí toto neplatí pro prenatální testy DDC.

Dnes díky nové NGS technologii provádíme test otcovství již od ukončeného 8. týdne těhotenství.

3. Všechny prenatální testy jsou stejné - NENÍ PRAVDA

Prenatální test otcovství DDC je jediný na trhu, který byl ověřen a publikován: http://journals.lww.com/greenjournal/Citation/2014/08000/Single_Nucleotide_Polymorphism_Based_Noninvasive.3.aspx

Vždy se přesvěčte, zda laboratoř o které uvažujete je plně certifikována ISO17025 a dalšími akreditačními agenturami. Pokud tyto informace nejsou na webových stránkách společnosti, dejte si pozor!

Prenatální DNA analýza a testovací procesy společnosti DDC stanovují zlatý standard v oboru prenatální diagnostiky a testování otcovství v těhotenství.

Neinvazivní prenatální DNA test otcosvtví je možné objednat telefonicky 234093841 nebo online https://www.dnacenter.shop/prenatalni-test-otcovstvi.

134 views0 comments
bottom of page