top of page
Search
  • DNA Diagnostické Centrum

Nový prenatální test otcovství CERTAINTY

Updated: Aug 27, 2020



Náš nový neinvazivní prenatální DNA test otcovství (NIPP) Certainty™ je nyní plně akreditován AABB. AABB je světovým lídrem ve standardizaci, akreditaci a implementaci systémů kvality v medicíně a buněčných terapiích. Akreditační procesy AABB se především zaměřují na kvalitu testu a bezpečnost pacientů. DDC tyto přísné standardy prenatálního testování otcovství dodržuje bez vyjímek. Tento test je první a jediný test NIPP s akreditací AABB a DDC je jedinou laboratoří akreditovanou AABB, která jej v ČR nabízí.

O tomto testu: Neinvazivní prenatální test otcovství Certainty™ poskytuje přesné výsledky již za pouhých 6 pracovních dnů • Test je zcela bezpečný pro matku a nenarozené dítě a může být proveden již po 8 týdnech těhotenství • Výsledek testu Certainty™ je možné provést i ve formátu přípustným soudem, je jediným prenatálním testem akreditovaným AABB • Odběr DNA vyžaduje pouze jednoduchý vzorek krve od matky a vzorek stěru ústní sliznice údajného otce • Tento test potvrdí biologické otcovství v těhotenství s pravděpodobností 99,9% nebo vyšší a vyloučí biologické otcovství s pravděpodobností 100%, stejně jako postnatální test otcovství.

Publikace:

Genetics in Medicine: 2013 Jun;15(6):473-7, Informatics-based, highly accurate, noninvasive prenatal paternity testing Obstetrics & Gynecology: August 2014 - Volume 124 - Issue 2 PART 1 - p 210-218, Single-Nucleotide Polymorphism-Based Noninvasive Prenatal Screening in a High-Risk and Low-Risk Cohort.

89 views0 comments
bottom of page